Останати новости

Tелефонска линија за прва психолошка поддршка

Црвен крст на Република С. Македонија – општинска организација Куманово од 11.05.2020 повторно ја става на располагање телефонската...>>


Хуманитарни пакети

Општинскиот Штаб за Заштита и Спасување – ОШЗС во соработка со Црвен Крст и припадниците на Армијата, поделија...>>


Хуманитарна помош во Липковскиот регион

Волонтерите од Општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со невлдината хуманитарна организација “Мерхамед” во текот на...>>


види ги сите